Europees Parlement schrapt bezoek aan Turkije

7
3

epEen bezoek van het Europees Parlement aan Turkije dat gepland stond voor deze week gaat niet door. Dat meldt Novum Nieuws. Volgens het nieuwsbureau heeft het Europarlement dit besloten naar aanleiding van kritiek van de Turkse regering op een Europese resolutie over de protesten in Turkije.

Het Europees Parlement nam onlangs een resolutie aan waarin het ‘disproportionele en excessieve geweld’ van de Turkse politie tegen betogers werd veroordeeld. Dit was tegen het zere been van de regering in Ankara, die uithaalde naar Brussel.

“Het Europees parlement is uitgegroeid tot een platform dat de naam van Turkije wil beschadigen met ongefundeerde aantijgingen” zei de Turkse minister voor Europese Zaken Egemen Bagis. Europarlementslid Elmar Brok zei woensdag dat Turkije ‘moet begrijpen hoe om te gaan met kritiek’.(Bron: Novum/Nieuws.nl)

7 REACTIES

 1. In feite kan EU niet tegen kritiek. Dat is het hele eieren eten. Mooie tactiek nu weer wijzen naar Turkije zodat het aandacht van alle Nedrlanse schapen die netjes iedere maand hun geld wegbrengen naar .de Dictator de Belastindienst. En natuurlijk zo blijft de aansaht elders op een ander land gericht. Komend jaar weer eens flinje bezuinigingen van miljarden Euro’s alle werkende Nederland is voor zoveelste keer de dupe. Ja natuurlijk met dit geld worden de zakken gevuld van kut ambtenaren en boven aan het lijst de kabinetsleden. Kijk een keer godverdomme een keer in je eigen keuken Nederland. Nee vooral kritiek leveren op andere landen.

 2. Kritiek is gepast als deze bestaat uit feiten..
  Indien je als een blinde vandalen gaat presenteren als “vreedzame demonstranten” enkele duizenden definieert als de “Turkse bevolking” een democratisch gekozen leider die regelmatig referendums houd, bestempeld als “dictator”, dan mogen die europesche democraten zich wel eerst bezig houden met de Nederlandse bevolking die niet meer voor de Grieken willen betalen maar dit toch moeten voor minimaal de aankomende 20 jaar!

  Als mijn buurman begint te klagen om mijn vuilniszak die in mijn tuin langs de kliko ligt te stinken terwijl het afval in zijn tuin verspreid ligt te rotten, dan kan hij zeker op een feedback rekenen!
  Kritiek.. Daar ken ik tegen, maar dan niet van hem!

 3. Hiep hiep hoera, het EP is op zijn gevoelige, zich superieur voelende, schijnheilige teentjes getrapt en schrapt het bezoek aan Turkije.

  Blijkt wel weer hoe hypocriet het EP is. Wel de hoogmoed hebben om een land wat niet eens tot de EU behoort te bekritiseren maar zelf geen kritiek kunnen verdragen als de regering van dat land daar iets over zegt.
  Zijn ze niet gewend van de slaafse Europese landjes, vooral de kleintjes, die braaf hun mondje houden uit angst voor represailles en nog braver hun centjes afdragen aan Brussel die ze bij de Europese burgers hebben weggeroofd waardoor menig Europees burger in de ellende, armoede en narigheid is terechtgekomen en nog zal komen doordat ze hun ziel hebben verkocht aan de duivel die ‘EU’ heet. (EMS)

  Als ome EP iets zegt behoort iedereen zijn slaafse mondje te houden. Ome EP moet maar eens naar zijn eigen landjes kijken hoe de politie daar omgaat met demonstranten, dat proberen ze netjes buiten het ‘nieuws’ te houden.

  Ome EP moet Claudia Roth, de Duitste co-voorzitter van de Green Partij maar eens aan haar jurkje trekken die zich o zo geroepen voelde om op het Taksimplein mee te komen ‘demonstreren’…. ehhh…. ik bedoel te helpen olie op het vuur te gooien bij de al 6 maanden van te voren georganiseerde ‘demonstraties’ door de zionistische afgevaardigden van de EU, omdat ze er de pest in hebben dat het goed gaat met Turkije en dat zij in staat waren het IMF af te betalen.
  Ome EP moet maar eens netjes gaan uitzoeken wie haar die opdracht heeft gegeven en door wie zij wordt betaald en welk belang zij heeft als notabene Duitse parlementarier die daarmee het Duitse volk ook nog eens in diskrediet bent.
  Bij de demonstraties in Frankfurt was mevrouw niet aanwezig en toen het nodig was om zandzakken te slepen om het water buiten de deur te houden, zat mevrouw Roth met haar achterwerk op het Taksimplein. Mevrouw Claudia Roth is een deserteur en infiltrante en ophitser bij anarchistische demonstraties in Turkije en misschien zelfs wel medeorganisator. Dus het EP moet niet zo hypocriet doen en maar eens de bezem halen door het eigen straatje voordat het kritiek gaat leveren over andermans straatje en op zijn o zo gevoelige Europese teentjes getrapt is als de regering van dat andermans straatje daar iets van zegt en eerst maar eens onderzoek plegen naar wat er binnen het eigen straatje gebeurd waarin regelmatig ‘disproportioneel en excessief geweld’ wordt gebruikt door de politie tijdens ongewenste demonstraties.

  Het Europees Parlement… (ahum) moet zelf eerst maar eens leren hoe om te gaan met kritiek.

  Heel goed dat het (schijn)heilige, zich superieur voelende, EP eens flink tegen de scheentjes wordt getrapt. Niks geen meelij mee, moet veel vaker gebeuren.

 4. Europa laat me niet lachen,die lege geldloze Europa hahahah,hier blijkt alweer dat Erdogan een hele slimme persoon is,waarom denken jullie dat ie zo goed is geworden met de rijke Arabieren ????? Kom op slimme mensen ik wacht op jullie antwoord,en de slimste is denk ik Peter kom op Peter geef s een antwoord

 5. @Amsterdammer, Petertje heeft geen tijd, die zit te broeden op zijn volgende artikel vol met zelfbedachte leugens zonder met feitelijke waarheden te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here