Turkse premier Erdogan ontvangt Hamas-leider

10
4

ontmoetingDe Turkse premier Erdogan zal vandaag Hamas-leider Khaleed Meshal en het hoofd van de Palestijnse regering Ismail Haniyye ontmoeten in Ankara. Meshal en zijn gezelschap brengen een bliksembezoek aan Turkije meldt hurriyetdailynews.com.

De Turkse premier zou in mei de Palestijnse Gazastrook bezoeken maar stelde dat uit naar juni. Tot nu toe is er geen datum bekend. Volgens Turkse ambtenaren zal het bezoek pas plaatsvinden na de eenwording van de twee belangrijkste Palestijnse politieke kampen, Hamas en Fatah.

Meshal en Haniyye zullen ook andere hoge Turkse regeringsfunctionarissen ontmoeten.

10 REACTIES

 1. Jeeeehhh op naar de zionisten,naar dat rot ideologie die denkt dat alle mensen die niet tot de zionisten behoort hetzelfde als dieren zijn,

 2. Volgens de Volkskrant lukt het europsche plannetje om de Turkse economie te dwarsbomen…

  De waarde van de Turkse lira is donderdag naar het laagste niveau ooit gezakt ten opzichte van de dollar, vooral door zorgen over de politieke onrust in Turkije. Ook zijn er zorgen dat investeerders meer risicovolle beleggingen in opkomende markten zullen terugschroeven na de aankondiging van de Federal Reserve dat zijn steunbeleid dit jaar kan worden afgebouwd.

  Een lira was donderdagmiddag 0,52 dollar waard. De Turkse munteenheid daalde daarmee voor de vierde dag op rij. De lira staat onder druk door de aanhoudende protesten in Turkije tegen de regering van premier Recep Tayyip Erdogan. Daardoor zijn internationale investeerders onzeker geworden. Door die nervositeit stijgen ook de leenkosten voor de Turkse overheid. De rente op Turkse 2-jaarsleningen klom tot 7,4 procent, het hoogste niveau sinds oktober.

  De Turkse aandelenbeurs heeft ook flink te lijden onder de spanningen in het land. Zo daalde de hoofdindex in Istanbul donderdag in de middaghandel 4,4 procent. Sinds de protesten tegen Erdogan uitbraken, is de index meer dan 12 procent in waarde gezakt.

  • Die zitten daar ook al.. En in Nederland… België… Frankrijk..
   Je kunt ze herkennen aan de 2 vingers..
   Tot enkele maanden geleden werden deze mensen “Koerdische opstandelingen” genoemd..
   Nu kun je ze volgen op het nieuws onder de naam “Turken demonstreren”..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here