Ook Turks protest in België

2
2

Protest.BelgieCirca tweehonderd Turken hebben gisteren in Antwerpen gedemonstreerd tegen het beleid van de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan. Ze riepen om zijn ontslag, staken spandoeken in de lucht en maakten muziek meldt de Belgische site deredactie.be. Volgens de lokale politie verliep het protest vreedzaam en deden er zich geen incidenten voor.

Volgens de nieuwssite hebben ook een dertigtal vrijwilligers van Greenpeace België aan het Atomium in Brussel hun solidariteit betuigd met de Turkse protestbeweging. De actie werd gelijktijdig in achttien landen over de hele wereld gehouden. De manifestanten in Turkije zullen beelden van die manifestaties projecteren in het Gezipark in Istanbul.

Bron/Lees verder op deredactie.be

2 REACTIES

 1. Greenpeace ???

  Dat verwachtte ik eigenlijk als laatste….

  In het regeer periode van Erdogan zijn bijna 2 Miljard bomen geplant. niet een paar miljoen maar bijna 2 Miljard !!!!

  Dat is een gebied groter als Nederland met alleen bomen en nog meer bomen !!!!

  Gezi begon vanwege verplaatsing van 3 bomen !!!

  Greenpeace jullie zouden Erdogan juist moeten toejuichen !!!!

  Mehmet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here