EU: nieuwe impuls aan onderhandelingen met Turkije

2
1

EU4De Europese Unie wil in juni de slepende onderhandelingen met Turkije over toetreding een nieuwe impuls geven. Dat schrijft De Telegraaf, naar aanleiding van een overleg tussen de twee partijen op maandag jl.

Volgens de krant zou volgende maand voor het eerst in drie jaar een nieuw hoofdstuk in de onderhandelingen kunnen worden geopend. Het Ierse voorzitterschap van de EU hoopt dat daarmee weer beweging komt in de betrekkingen tussen Brussel en de Turkse regering in Ankara. Lees verder in De Telegraaf.

2 REACTIES

  1. ik begin de reakties van die kuthollanders echt spuugzat te worden als er wat over Turkije gezegd wordt in de media…. donderstraal nou eens een keer op met die kut EU en hun kutvolk…. wij Turken moeten eu overnemen met geweld en iedereen hier slaaf maken

  2. wtf, wat maakt je zo haatvol en kwaad man?! kunnen wij niet erover praten, zonder vloeken en verwijten… peace and love gardas..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here