Overeenkomst tussen KLM en Pegasus Airlines uit Turkije

0
16

pegasusKLM Royal Dutch Airlines en Pegasus Airlines uit Turkije hebben deze week een codesharing-overeenkomst getekend. Door de overeenkomst kan KLM onder eigen vluchtnummers vluchten aanbieden tussen luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen en Amsterdam, en tussen Izmir en Amsterdam, met overstapmogelijkheden naar alle 150 bestemmingen van het hele KLM-netwerk. Daarnaast is een interline-overeenkomst afgesloten, waardoor passagiers op één KLM-ticket tussen Pegasus-bestemmingen in Turkije en KLM-bestemmingen kunnen reizen.

Tijdens een persconferentie die op 22 mei in Istanbul werd gehouden, werd dit nieuws bekendgemaakt door Güliz Öztürk, Senior Vice President Commercial van Pegasus Airlines, en door Pieter Bootsma, Executive Vice President Marketing Revenue Management & Network bij KLM.

“Als grootste low cost luchtvaartmaatschappij van Turkije, met vliegroutes naar 71 bestemmingen in 29 landen, zijn we er trots op dat we gaan samenwerken met KLM, een van de oudste luchtvaartmaatschappijen. Door deze samenwerking kunnen we de service van Pegasus aanbieden aan iedereen die Turkije wil bezoeken, waarbij passagiers op één ticket met KLM via Amsterdam naar meer dan 150 KLM-bestemmingen kunnen vliegen” aldus Güliz Öztürk, Senior Vice President Commercial van Pegasus Airlines.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here