Lezing EU ambassadeur van Turkije

0
8

yenelEU ambassadeur Selim Yenel van Turkije geeft vrijdag 17 mei een lezing met als titel ‘The New Turkish Foreign Policy and the Role of the EU’, waarin het nieuwe buitenlandse beleid van Turkije, ook wel Zero-Problem Policy genoemd, centraal staat. Aansluitend aan de lezing vindt een vragenrondje plaats.

Yenel zal ingaan op de economische groei van Turkije, de diplomatieke betrekkingen met de aangrenzende landen en het wederzijds belang binnen de relatie tussen Turkije en de EU. Het bezoek van Selim Yenel maakt onderdeel uit van de ‘Ambassadors Series’, in het kader van het twintigjarig bestaan van het Verdrag van Maastricht.

De bijeenkomst begint om 18.30 uur in de Aula van de Universiteit Maastricht, aan de Minderbroedersberg 4-6 in Maastricht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here