Docu over Partij voor de Dieren in première in Istanbul

0
23

PvdDOp zaterdag 4 mei gaat in Istanbul ‘De Haas in de Marathon’ in première: de documentaire over tien jaar Partij voor de Dieren in de Nederlandse politiek. Partijleider Marianne Thieme gaat na afloop in gesprek met het publiek. Op zondag 5 mei geeft Marianne Thieme in Istanbul een lezing over het werk van de Partij voor de Dieren.

De Partij voor de Dieren is in Istanbul op uitnodiging van de Hayvan Partisi, een groep Turkse dierenbeschermers die een partij voor dieren hebben opgericht en als doel hebben de rechten van dieren in de grondwet te laten opnemen. De Hayvan Partisi wil een aanjaagfunctie vervullen zodat andere politieke partijen dierenwelzijnsproblemen agenderen in het parlement.

De Partij voor de Dieren wil deze avond gelijkgestemden bijeenbrengen om te spreken over dieren, natuur en milieu in Turkije en Nederland. Zowel de filmavond als de lezing worden georganiseerd door de Animal Politics Foundation, de stichting waar de Partij voor de Dieren haar internationale activiteiten heeft ondergebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here