‘Wesley Sneijder is gelukkig in Turkije’

0
11

WeSWesley Sneijder heeft eindelijk zijn draai gevonden bij Galatasaray en is nu echt gelukkig in Turkije. Dat zegt de 28-jarige Nederlandse voetballer tegen het Algemeen Dagblad. Sneijder, die al sinds eind januari 2013 in Istanbul woont, had het de eerste paar wedstrijden zwaar. De profvoetballer was nog niet echt in vorm en kon daardoor niet goed presteren. Ook moest hij wennen aan zijn nieuwe omgeving.

De verlossing kwam volgens Sneijder tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid vorige week, waar hij zorgde voor een assist een een doelpunt. In de laatste wedstrijd maakte hij het enige doelpunt. En zo lijkt de Europees middenvelder van het jaar 2010, zijn vorm eindelijk te pakken te hebben.

Wesley en Yolanthe doen samen ook leuke dingen. Zo zijn ze sinds maandag te zien in een promotiefilmpje voor Lipton Ice Tea.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here