‘Turkse soapseries maken Iraanse gezinnen kapot’

0
13

iran‘Turkse soapseries maken Iraanse gezinnen kapot’. Dat vinden de de geestelijk leiders van Iran, schrijft De Groene Amsterdammer. Het land staat op de vierde plek van de wereld als het om het aantal echtscheidingen gaat. Soapseries uit Turkije zouden de bron van alle kwaad zijn.

Volgens het blad vinden deze soaps gretig aftrek bij de vrouwen in Iran. De vrouwelijke karakters in de Turkse soaps hebben het uiterlijk van mannequins, ze zijn ontwikkeld, praten mooi, hebben een kleurrijk leven en blaken van het zelfvertrouwen. Bovendien hebben deze schitterende dames één ding gemeen: als het mannetje zijn taken verzuimt huppelen ze naar de rechter voor een echtscheiding, aldus het blad.

Lees het volledig artikel in De Groene Amsterdammer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here