Duizenden betogers bij rechtbank in Istanbul

1
2

betogingDe Turkse politie heeft vandaag waterkanonnen, traangas en pepperspray ingezet om een groep van duizenden betogers bij een rechtbank aan de rand van Istanbul te verjagen. Dat meldt Novum Nieuws. In de rechtbank is een zaak gaande tegen 275 mensen die ervan worden beticht de regering van premier Recep Tayyip Erdogan omver te willen werpen.

Veel betogers probeerden door de barricades heen te breken die rond het gebouw zijn opgesteld. Niet alleen de betogers hadden last van het traangas en de pepperspray, de bijtende stoffen drongen ook door tot in het gebouw.

De verdachten zouden maandag eigenlijk hun slotverklaring geven, maar de rechters besloten de zaak tot donderdag te schorsen vanwege de onlusten.(Bron/Via: Novum Nieuws)

1 REACTIE

  1. Stelletje berggeiten moeten nog beseffen dat men het niet op prijs stelt dat een burger zich op zon abnormale manier mengt met rechtszaken..

    Zien jullie het al voor je?? Buitenlanders die Den Bosch bestormen omdat een extremist word veroordeeld… Pfff, stelletje barbaren! En niet te geloven dat men hier aandacht aan besteed! Tjah.. PKK he!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here