Amerikaanse minister BuZa naar Turkije

1
4

KerryDe Amerikaanse minister van buitenlandse zaken John Kerry reist komend weekeinde naar Turkije en Israël om een bijdrage te leveren aan het herstel van de betrekkingen tussen de twee landen. Dat hebben bronnen bij de Amerikaanse en de Turkse regering gisteren (woensdag) laten weten.

Kerry wil met zijn bezoek vervolg geven aan de toenadering tussen Israël en Turkije, die twee weken geleden na bemiddeling door president Barack Obama tot stand kwam. Hij gaat ook in overleg over problemen in de regio, zoals de burgeroorlog in Syrië en het vredesproces in het Midden-Oosten.(Foto: Kerry met zijn Turkse ambtgenoot Ahmet Davutoglu)

1 REACTIE

  1. Ik hoop dat iedereen de wijsheid kan vinden om de wereld weer wat vreedzamer te gaan maken en in overleg tot oplossingen te komen. Zich realiserend dat geweld niets oplost. Ik maak mij ernstig zorgen om mijn kinderen en kleinkinderen, in wat voor wereld moeten zij straks hun bestaan opbouwen.?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here