Tweede Kamer wil duidelijkheid over programma bezoek Erdogan

1
13

rutte_erdoganDe Kamer wil van premier Rutte weten wat hij precies met de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan gaat bespreken. Erdogan brengt 21 maart 2013 op uitnodiging van Rutte een officieel bezoek aan Nederland. Over de agenda wordt geheimzinnig gedaan vindt de Kamer.

Volgens Kamerlid Pieter Omzigt(CDA) willen de kamerleden ook een ontmoeting met de Turkse minister-president, om te achterhalen hoe hij tegen een aantal issues aankijkt. Volgens Omzigt is Rutte bang om de kamerleden het programma te vertellen en wordt het angstvallig geheim gehouden.

De kamer gaat vandaag schriftelijke vragen stellen aan premier Rutte en wil uiterlijk dinsdag a.s. duidelijkheid over wat Rutte precies gaat bespreken.

Zoom.in Video: Kamer-wil-gesprek-met-Erdogan

1 REACTIE

  1. Waarom deze vrees? Minister Rutte heeft toch ook bezoek aan Turkije gedaan, hij had zelfs regering nog niet in de handen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here