13e Biënnale van Istanbul deze maand van start

0
2

BienDeze maand gaat de 13e Biënnale van Istanbul, getiteld: ‘Anne, ben barbar miyim?’ (Mam, ben ik barbaar?), van start. Deze Biënnale zal ingaan op de huidige grote stedelijke vernieuwing in Istanbul en stelt vragen over wat als beschaafd of barbaars wordt beschouwd in het publieke domein. De eerste activiteiten van het programma vinden plaats van 8 tot 10 februari onder de titel “Making the City Public”.

Het hoofdprogramma van de 13e Biënnale van Istanbul wordt gehouden van 14 september-10 november 2013. De Biënnale creëert een ontmoetingsplaats op het gebied van beeldende kunst voor kunstenaars uit diverse culturen, en het publiek. De Biënnales die IKSV tot nu toe heeft georganiseerd hebben een groot internationaal cultureel netwerk gevormd. Lokale en internationale kunst organisaties, kunstenaars, curatoren en kunstcritici komen elke twee jaar samen voor nieuwe trends in de hedendaagse kunst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here