50.000 Galatasaray supporters zien debuut Sneijder

0
8

DebuutRuim 50.000 hysterische supporters keken zondagavond in de Türk Telekom Arena naar hun nieuwe held Wesley Sneijder. De middenvelder kwam ruim een half uur voor het einde van de wedstrijd in het veld en werd tijdens zijn warming-up enthousiast toegejuicht. Sneijder zag hoe zijn ploeg, ondanks een rode kaart, met 2-1 van Besiktas won.

Het niveau in Turkije heeft hem in positieve zin verrast. “We hebben veel voetballend vermogen. Ik voelde me direct begrepen” zei Sneijder maandag in De Telegraaf. Ook supporters zijn enthousiast. “Spelers als Sneijder en Kuyt(Fenerbahçe) tillen het niveau in Turkije omhoog. Zij zorgen er voor dat onze competitie weer in de schijnwerpers komt te staan” aldus enkele fans.

Metro sprak in Turkije de dolgelukkige fans, lees hier het uitgebreid artikel.

Yolanthe zat er natuurlijk ook bij:

Deebuut.Yo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here