‘Wesley Sneijder wil niet naar Turkije’

0

De Turkse club Galatasaray is geïnteresseerd in het overnemen van Wesley Sneijder, aanvoerder van het Nederlands elftal en momenteel in dienst van FC Internazionale Milano. De club uit Istanbul bereikte gisteravond een akkoord met Internazionale over de transfer. “Wij zijn akkoord met het bod van Galatasaray, alles hangt nu af van Wesley”, stelt Inter-president Moratti.

Maar volgens het Algemeen Dagblad is Sneijder tot nu toe duidelijk geweest: Galatasaray is niet de club waar hij zijn carrière wil vervolgen. Hij hoopt voor 31 januari nog in Engeland of Duitsland aan de slag te kunnen, maar vooralsnog is er nog geen aansprekende club uit die competities concreet.

Galatasaray zou Sneijder een salaris van zes miljoen euro per jaar willen betalen om hem alsnog over te halen meldt de krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here