Turkije op Dutch Design Week

0
13

Dit weekend ging de Dutch Design Week(DDW) van start in Eindhoven. Van 20 – 28 oktober neemt ook Turkije deel aan DDW 2012 met de tentoonstelling ‘Design Turkey Winners’. Design Turkey Awards is een evaluatiemethode ontwikkeld door het Turkse Ministerie van Economische Zaken, de Turkse Bond van Exporteurs (Turkish Exporters Assembly) en de Vereniging van Industrieel Ontwerpers Turkije (Industrial Designers Society Turkey).

De tentoonstelling omvat de winnende projecten van Design Turkey Design Awards en toont dus de designwaarde van producten die in Turkije of in het buitenland zijn geproduceerd voor Turkse bedrijven. Design Turkey Awards registreert en evalueert het werk van Turkse designers, de infrastructuur van de maakindustrie en de kwaliteit van eigentijds Turks industrieel ontwerp.

De producten in de tentoonstelling onderstrepen het feit dat Turkse industrieel ontwerpers actief zijn in uiteenlopende sectoren en dat de Turkse maakindustrie producten levert die gekenmerkt worden door excellent design en uitmuntend materiaalgebruik.

(FOTO: Public seating unit | design: Ece & Oguz Yal?m)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here