Gewonden bij evacuatie vliegtuig Corendon in Antalya

0
51

Bij de evacuatie van een Boeing 737 op het vliegveld van het Turkse Antalya zijn drie mensen gewond geraakt, heeft de betrokken Turks-Nederlandse luchtvaartmaatschappij Corendon Airlines bekendgemaakt schrijft de NOS. Alle passagiers moesten het vliegtuig verlaten nadat de bemanning rook in de cockpit had gezien.

Het vliegtuig stond klaar om op te stijgen voor een vlucht naar Noorwegen, toen de rook werd ontdekt. De piloot droeg direct alle 189 passagiers op het toestel te verlaten. Daarbij ontstond enige paniek. In het gedrang liepen drie mensen lichte verwondingen op aan armen en benen. Ook werden 25 passagiers onwel omdat ze te veel rook hadden ingeademd.(Via: NOS.nl | Lees ook: Paniek onder passagiers in brandend vliegtuig)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here