Hoofdkwartier Vrije Syrische Leger uit Turkije

0
1

De leiders van het Vrije Syrische Leger (Free Syrian Army/FSA) hebben zaterdag bekend gemaakt dat zij hun commandocentrum hebben verplaatst van Turkije naar Syrië. Dat meldt NU.nl. Met de verhuizing hoopt het Vrije Syrische Leger alle rebellen in het land te kunnen verenigen en zo de val van het regime van president Bashar al-Assad te versnellen.

Het Vrije Syrische Leger is de meest prominente groep van de gewapende rebellen die strijden tegen het regime van Assad. Het gezag van de leiders is echter beperkt. De commandanten kregen veel kritiek omdat zij met het commandocentrum in Turkije zaten, terwijl er in Syrië duizenden rebellen de dood vonden. Lees verder op NU.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here