Ontvoerd parlementslid Turkije vrij

1
2

De Turkse parlementariër die zondag was ontvoerd is dinsdag vrijgekomen. Dat heeft de gouverneur van de oostelijke provincie Tunceli gezegd. De parlementariër maakt het goed. Het is niet duidelijk of hij is vrijgelaten of bevrijd meldt NU.nl.

De ontvoerde Hüseyin Aygün is lid van de Republikeinse Volkspartij (CHP), de belangrijkste oppositiepartij van Turkije.

1 REACTIE

  1. CHP’nin dün ?srail’den sürpriz konuklar? vard?. Genel merkez binas?na gelen ?srail’li milletvekilleri içeri al?n?rken kameralar?n çekim yapmas? engellenmek istendi. Dini k?yafetleriyle gelen heyeti kar??layan görevliler, bas?n mensuplar?na ne diyece?ini ?a??rd?. Özetle; “?ey bir heyet eee… Öyle özel bir ziyaret.” denildi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here