Hillary Clinton naar Turkije voor overleg [UPDATE]

1
5

De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken Hillary Clinton is vandaag in Turkije voor overleg met Turkse leiders en Syrische oppositiefiguren over democratische transitie in Syrië. Verder staan ook gesprekken met Syrische vluchtelingen in Istanbul op het programma meldt NU.nl.

Clinton overlegt onder anderen met premier Erdogan, president Abdullah Gül en minister van buitenlandse zaken Ahmet Davutoglu.

UPDATE:
Clinton waarschuwde zaterdag dat Syrië geen thuishaven mag worden voor de Koerdische beweging PKK, die aanslagen pleegt tegen de Turkse overheid.

1 REACTIE

  1. De Koerdische terroristen, PKK, wordt decennia lang gefinancierd door de hoofdsponsor Amerika en nu komt Hillary Clinton Turkije waarschuwen, dat Syrie geen thuishaven mag worden voor de terroristen. Turkije is op de hoogte welke spellen grootmachten proberen te spelen. De BOP project wordt zoals altijd een mislukte project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here