Oefening Turks leger bij grens Syrië

6
2

Het Turkse leger houdt een grote oefening vlakbij de Syrische grens. De oefening gaat volgens een lokale gouverneur een paar dagen duren. Eerder deze week stuurde Turkije al versterking naar het grensgebied. Turkije houdt de oefening volgens NOS-correspondent Bram Vermeulen vooral om de bevolking te laten zien dat het leger op alles is voorbereid.

Lees verder op NOS.nl.

6 REACTIES

 1. Turkije moet sluw zijn…..

  Ok, wel blijven slijmen naar het Westen toe…
  Dus stel je dreigend op naar Syrie toe….
  maar wees sluw…

  Noord-Irak heb je een nieuwe Koerdistan…de plannen van het westen, en het globale macht is bekend…. zij willen dat Turkije zwak blijft en op een gegeven moment willen ze een Koerdistan in het oosten van Turkije neerzetten….

  Maar zodanig dat eerst Koerden en Turken zo veel mogelijk en lang mogelijk gaan bloeden en schade oplopen….

  dus Pkk krijgt nooit wapens om Turkse vliegtuigen en tanks met een rakeltje vanaf de schouder met de grond gelijk te maken….terwijl Amerika en Israël dat makkelijk kan leveren.

  Doen ze niet…ze willen niet dat PKk wint…ze willen ook niet dat Turkije wint, dus wordt er ook druk uitgeoefend op de manier waarop Turkije kan vechten….

  Turkije is zwak…..Turkije kan het westen niet aan….en zeker de globale economische macht die de wetten maakt en bepaald welke land wat gaat doen…..

  Dus als je niet sterk bent moet je slim zijn…..en simpel…

 2. De grooste sluwheid van Turkije zou zijn…. in het oosten van Turkije een Koerdistan zelf oprichten….

  zodanig heeft het westen geen stok meer in de hand om Turkije te slaan…en de Turkse economische en technologisch ontwikkeling kunnen ze onmogelijk nog belemmeren… tenzij ze rechtstreeks oorlog aangaan tegen Turkije…daarna.

  Dus Turkije moet met spoed leger en technologie moderniseren en tevens in de ruimte kunnen vechten….alle Koerden in Turkije naar Koerdistan sturen… opgelost Koerden probleem.

  Mehmet

 3. Nu mogen Turkse leerlingen ook geen Turks meer praten op de gangen, kantines of schoolpleinen in Nederland. Hoewel het Nederlandse media voordurend het hebben over de Koerdische onderdrukking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here