Imtech N.V. aan de slag voor Turkse marine

1
1

Royal Imtech N.V. heeft een contract getekend voor het ontwerp en de levering van alle elektrische systemen aan boord van drie Turkse marineschepen. Deze marineschepen zullen worden gebouwd op Istanbul Shipyard in Tuzla in Turkije en worden medio 2015 overgedragen aan de Turkse marine.

Dat heeft het bedrijf vandaag bekend gemaakt. Rene van der Bruggen, CEO Imtech: `Imtech is in toenemende mate actief op de Turkse markt. In de tweede helft van 2010 hebben we Elkon overgenomen, gespecialiseerd in elektrotechniek, automatisering, alarm, monitoring & control in de Turkse maritieme markt. Bundeling van kennis en samenwerking met bestaande Imtech-competenties maakt het mogelijk om nieuwe orders binnen te halen, zoals deze opdracht voor de Turkse marine. Onlangs hebben we ook AE Arma-Elektropanç overgenomen, actief in technische oplossingen in de Turkse markten van gebouwen en energie. Ook met hen zijn we al druk bezig samenwerkingsvoordelen te activeren. Onze activiteiten in Turkije nemen zo aanzienlijk toe.`

Brede leveringsscope
De Turkse maritieme Imtech-business unit Elkon is door Istanbul Shipyard geselecteerd voor het ontwerp, levering en inbedrijfstelling van het complete pakket aan elektrische systemen aan boord van de drie nieuwe marineschepen. De leveringsscope omvat energieopwekking, stroomverdeling en voortstuwing, evenals een geïntegreerd managementsysteem, inclusief power management en machinemonitoring & -control. Ook maken talloze elektrotechnische oplossingen, de implementatie aan boord, de geïntegreerde logistieke ondersteuning, inrichting van de technische ruimten aan boord van het schip en de brugconsoles deel uit van het leveringsprogramma.

1 REACTIE

  1. […] Bron: lokum.nl Filed Under: Economie Tagged With: markt, royal imtec, turkije […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here