EU wil visumregels voor Turken versoepelen

2
2

De Europese Unie is bereid om de visumregels voor Turken te versoepelen. Turkse burgers kunnen dan makkelijker naar Europese landen reizen. Dat schrijft De Stentor vandaag. Volgens de krant Europa verwacht wel een tegenprestatie: Europa wil onder meer dat Turkije ‘samenwerkt met alle EU-staten, waaronder Cyprus.

Ook moet Ankara de grenzen met de EU, bij Bulgarije en Griekenland, beter bewaken aldus de Europese ministers van Sociale Zaken, die vandaag hun handtekening plaatsten onder het gezamenlijke voorstel.(Bron/Lees verder: De Stentor)

2 REACTIES

  1. Europa blijft onbetrouwbaar daarom moet Turkije het spelletje keihard spelen zoals Europa dat zelf ook doet…. Turken moeten leren eens niet aardig te zijn.

    Mehmet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here