Verhagen met handelsmissie naar Turkije

0
1

Minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie EL&I) leidt een handelsmissie van circa 60 Nederlandse bedrijven uit de creatieve industrie en de defensiesector naar Turkije. De missie is van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 mei in Istanbul.

Onder de deelnemende bedrijven uit de creatieve industrie zijn architectenbureaus, designers, modebedrijven, merkenbouwers en podiumtechnici. Istanbul is een snel groeiende miljoenenstad, met kansen voor bedrijven met innovatieve oplossingen voor grote-stadsontwikkeling.

Minister Verhagen zal vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven introduceren bij burgemeester Topbas en opent hij de Dutch Design Desk, het steunpunt voor Nederlandse bedrijven uit de creatieve industrie die zaken willen doen in Turkije.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here