Fenerbahçe eist 45 miljoen euro van UEFA

0
34

De Turkse voetbalclub Fenerbahçe eist 45 miljoen euro van de UEFA. De topclub werd dit seizoen wegens betrokkenheid bij een grootschalig omkopingsschandaal uitgesloten van Europees voetbal. Dat meldt Voetbal International.

De mensen bij Fenerbahçe menen dat de beschuldigingen niet kloppen en hebben het sportarbitragehof CAS ingeschakeld om het geëiste geldbedrag op te eisen bij de UEFA. Aanvankelijk zou Fenerbahçe als kampioen van Turkije deelnemen aan de Champions League, maar enkele dagen voor de loting besloot de Turkse voetbalbond Fener terug te trekken.

Trabzonspor kreeg de plaats van Fenerbahçe in de Champions League toebedeeld, omdat het onderzoek naar mogelijke omkoping bij Fener niet was afgerond. De zaak dient op 18 juni bij het CAS in het Zwitserse Lausanne.(Bron/Overgenomen van Voetbal International)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here