‘NAVO moet Turkije beschermen bij aanval’

6
1

De NAVO heeft de plicht te helpen als Syrische troepen Turks grondgebied aanvallen of onder vuur nemen. Dit heeft de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan gezegd volgens meldingen donderdag van Turkse media.

Erdogan wees op de verplichtingen van de NAVO naar aanleiding van beschietingen door Syrische militairen die op Turks grondgebied Syrische vluchtelingen bestookten.(Bron/Overgenomen van: NU.nl)

6 REACTIES

 1. Turkije moet dat schijnheilige westerse clubje navo verlaten, het stelt niks voor. bepaalde navo landen leveren wapens aan de pkk en in de navo doen ze alsof ze bondgenootjes zijn. oprotten met die westerse schijnheiligheid, Turkije heeft dat clubje niet nodig, want Turkije is al groot genoeg zonder hen

 2. Turkije schuilt zich achter de Westerse landen. Ik citeer Erdogan “Het westen is een monster dat nog maar een tand heeft. “. We zien nu dat turkije die ene tand nodig heeft. Wat kunnen we nu dan over TR zeggen: Turkije is een monster dat helemaal geen tanden heeft.

 3. hasan wat zeg jij over turkije dat het een monster is volgens mij ben jij dat zelf landverrader ben je of een koerddd…..

 4. @Hasan:
  Bron citaat??
  Context citaat??
  Moraal van je bericht??
  Je bent ofwel een NL’er met een ”Turks” nickname ofwel een ontspoorde Koerd die hier onrust komt zaaien met irrationele uitspraken…
  Verder is Turkije één van de stichters van de NAVO. De reden dat Turkije als één van de belangrijkste bondgenoten wordt genoemd is dat er vanaf 1949 bases en raketschilden staan geïnstalleerd om ten tijde van de Koude Oorlog het ”Westen” te beschermen tegen het Rode Leger/Russen/Communisme just name it 😉 Ach ja men hoort en gelooft vaak wat men WIL horen en geloven…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here