Rusland levert Turkse man uit aan Nederland

0
4

Rusland heeft een Turkse man uitgeleverd aan Nederland voor de moord op de 45-jarige Michael de Vrieze uit het Friese Burum. De verdachte woonde in het huis waar het slachtoffer vermoedelijk om het leven is gebracht. Het motief voor de moord is onduidelijk meldt de NOS vandaag.

De Vrieze verdween twee jaar geleden. Onderzoek naar zijn vermissing leidde naar een huis in Groningen. De politie vermoedt dat het slachtoffer daar om het leven is gebracht.

De 35-jarige man die nu is uitgeleverd door Rusland vertrok vlak na de verdwijning van De Vrieze naar Turkije. Nederland vaardigde een internationaal aanhoudingsbevel tegen hem uit. In december 2011 werd hij in Moskou aangehouden.(Bron/Overgenomen van: NOS Nieuws)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here