Vrouwelijke Koerdische rebellen gedood

2
3

In het zuidoosten van Turkije hebben veiligheidstroepen een aanval gedaan op de opstandelingen van het Koerdische beweging PKK. Bij die gevechten zijn vijftien vrouwelijke Koerdische rebellen om het leven gekomen. Dat heeft het Turkse ministerie van binnenlandse zaken zaterdag gezegd.

De rebellen werden gedood in de provincie Bitlis. Ook een door de regering betaalde veldwachter, die de regeringstroepen assisteerde, vond de dood meldt Novum Nieuws.

De aanval komt een dag nadat Turkije was begonnen met een nieuwe grote operatie tegen PKK-strijders.

2 REACTIES

  1. .Kan Friesland een oplossing bieden voor Turkije inzake de koerdische minderheid ?

    Terroriseren de Friezen ook Nederland ?

    Vermoorden de Friezen ook onschuldige baby’s, kinderen, hoogbejaarde mannen en hoogbejaarde (zwangere) vrouwen ? 30 Jaar lang ? Dit zijn geen Koerden. Turkije leeft en heeft altijd in harmonie samengeleeft met koerden, maar er zijn wereldmachten, die de Turkije willen opsplitsen c.q. willen delen. Terroristen worden gesponsord uit de Europese kas. Midden Oosten zijn voor de wereldmachten altijd een doorn in het oog geweest. Kijk maar naar de landen waar heel veel democratie en vrijheid is gebracht. Voorbeelden genoeg. Pakistan, Irak, Afghanistan, Syrie. Wie is er straks aan de beurt ? Iran heeft ook democratie en vrijheid nodig en daarna is het de beurt aan Turkije. De landen die hier democratie en mensenrechten hebben gebracht moeten eerst kijken naar hun eigen mensenrechten en democratie, die buitengewoon tekortschiet. Het zijn allemaal ” bloedzuigers ” die niet schromen alle middelen in te zetten om hun toekomstige eigen (financiele) belangen te waarborgen. Als je geen lering trekt uit de geschiedenis herhaalt de geschiedenis zich.

    .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here