‘Turkse bakkers helpen Voedselbank’

4
18

Drie Turkse bakkerijen in Amsterdam-Noord hebben besloten regelmatig brood te geven aan de voedselbank op de Adelaarsweg. Het gaat om Bizim Ufuk Bakkerij op het Waterlandplein, Oz Karadeniz Bakkerij op het Spreeuwenpark en Andalusia Bakkerij op de Ganzenweg meldt weekblad De Echo.

Volgens de krant is dit een van de resultaten van een themabijeenkomst over armoede die enkele weken geleden is gehouden door de afdeling Amsterdam-Noord van de PvdA.

Het initiatief van de bakkers wordt versterkt door de Vereniging van Jonge Turkse Ondernemers (AGIAD) die 1000 kg rijst geeft aan de voedselbank. Lees verder op Dichtbij.nl/Amsterdam-Noord.

4 REACTIES

  1. Hasan, dat hebben we te danken aan jullie chp die jarenlang de zakken van de generaals heeft gevuld. Flikker toch eens op me je propaganda mafkees. Dat kind is aan nalatigheid gestorven, iedereen heeft genoeg te vreten in tr. en zeker jullie generalen

  2. @whaterboarding, kun jij niet lezen? baby is gestorven door honger. Fictie en de realiteit kunnen jullie niet uit elkaar halen daarom denken jullie dat de fictie van akp de realiteit is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here