Ontploffing vlakbij kantoor premier Erdogan

3
1

In de buurt van een gebouw dat de premier van Turkije, Recep Tayyip Erdogan, toebehoort is een bom geëxplodeerd. Dat meldt persbureau Reuters op basis van de Turkse staatstelevisie, aldus NU.nl. De politie is op zoek naar meer explosieven. Er zou een gewonde zijn gemeld, aldus Reuters.

De bom bevond zich in een plastic fles, schrijft Al Arabiya. Een uur na de explosie zou een kabinetsvergadering in het gebouw plaatsvinden.(Bron/Lees verder: NU.nl)

3 REACTIES

  1. ik roep mensen op die van erdogan houden dua te doen voor hem,want hij heeft veel vijanden en daar bedoel ik mee mensen die niet het goede voor tc willen, niet alleen mensen buiten tc maar ook binnen tc

  2. Milletin duasina kaldiysa isi yas.

    Ik gebruik mijn tijd liever voor gebedjes voor mijn eigen familie. Erdogan heeft genoeg mensen die onvoorwaardelijk achter hem aanlopen. Is dat niet voldoende?

  3. Pfff laat ze allemaal de schijt krijgen..

    Lekker teren op het geld van arm volk, zijn zoon doet zaken op prive boten en heeft juwelierszaken overal in het land. Van wiens geld?? Er gaan dagelijks militairen dood in turkije. erdogan mag wat mij betreft ook een opoffering worden net als alle andere opofferingen die we hebben gegeven. Als het moet, dan moet het. Hij veroorzaakt hetzelf. Wil hij dit soort zaken niet hebben dan moet hij gewoon alle koerdische gedeelten plat bombarderen. genocide voor eens en klaar voor altijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here