Stichting bezoekt Triodor en Dutch Dream Foundation

0
23

Op 24 februari 2012 heeft Stichting de Nieuwe Generatie een bezoek gebracht aan Triodor Software en de Dutch Dream Foundation in Amsterdam. De deelnemers, waaronder bestuurders van Stichting de Nieuwe Generatie Mustafa Soykan en Esengul Avci, werden verwelkomd door één van de partners van Triodor, de heer Hikmet Cosgun.

De aanwezigen waren onder de indruk van de bedrijfsactiviteiten van Triodor. De heer Cosgun heeft ook gesproken over de positieve en minder positieve kanten van ondernemerschap en de jongeren in de zaal het belang van netwerken en het hebben van een rolmodel verteld. Projectleider Zehra Dogan van Dutch Dream Foundation was er ook en sprak over hoe zij een nieuwe generatie ondernemers proberen te ondersteunen.

Tijdens de netwerkborrel aan het einde van de avond hebben de aanwezige leden van Stichting de Nieuwe Generatie allemaal een kopie van het boek “Atilla’s Dutch Dream” van Atilla Aytekin (CEO Triodor) gekregen waarin wordt verteld hoe belangrijk het is om culturen te kunnen combineren voor toekomstige ondernemers.

Stichting de Nieuwe Generatie wil studenten en young professionals inspireren en motiveren met als doel dat zij hun potentie en ambities ten volle kunnen waarmaken en doet dit o.a. door het regelmatig met elkaar in contact brengen van studenten en young professionals via netwerkbijeenkomsten zoals bij Triodor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here