Turkse man in Groningen doodgeschoten

0
12

In een cafe aan de Rodeweg in Groningen vond zaterdagmorgen een schietincident plaats. Daarbij is, naar nu blijkt, een 35-jarige Turkse man uit Veendam om het leven gekomen. Politieonderzoek heeft uitgewezen dat er meerdere keren gericht is geschoten.

Volgens de site Nijsnet.nl gaat men er van uit dat het een afrekening in het criminele circuit is. Bijna dertig politiemensen werken aan de zaak.

Het Dagblad van het Noorden meldt dat de voorzitter van de Turkse vereniging Turk-Der in Veendam ontdaan heeft gereageerd op dood van de man. De Turkse Lady’s Night die volgende week in Veendam zou worden gehouden is afgelast, uit piëteit met de vrouwelijke familieleden van het slachtoffer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here