Turkse minister weigert islamcartoon van PVV

26
4

De Turkse minister van Europese zaken, Egemen Bagis heeft dinsdag geweigerd een islamkritische cartoon van een Turkse kunstenaar in ontvangst te nemen. De ingelijste cartoon werd hem aangeboden door PVV Europarlementariër Barry Madlener tijdens een bijeenkomst met een Turkse delegatie in het Europees Parlement in Brussel.

Madlener zei met de actie aandacht te willen vragen voor de vervolging van de Turkse cartoonist Bahadir Baruter wegens diens spotprent. De PVV’er wees de Turkse afgevaardigden op het gebrek aan vrijheid van meningsuiting in Turkije. Daarna bood hij de Turkse minister een kopie aan van de cartoon.

26 REACTIES

 1. PVV´er heeft gelijk. Ne sacma, bu karikatur yuzunden Bahadır Baruter´e hapis cezasi istendi.
  `Islam tek yol` yazilsaydi bir sey yoktu. Allah var, islam tek yok, din dogru, bunlarin tam tersini yadi diye, ceza isteniyor, kufurmu var? yok! Neye ceza istiyorsunuz? Dusunme ozgur olmali. Boyle sacma islerile ugrascagina islami holdinglerin caldigi paralarin pesinde kossun ama yok, Egemen: benim boyle yetkim yok, devletin bankasi varken niye Kombassan holdingen yatirdiniz? bu kadar basit, devletde sahtekarlik olacak bunlarda biz bir sey yapamayiz diyecekler. Devletin gorevi degilmi, yolsuzlukla mucadele etmek? Bunlarin muslumanligini biliyoruz, dini imani para, Deniz Feneri, Kayip Trilyonlar, Kombassan vs.

  http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1064690&CategoryID=77

 2. Hasan

  persvrijheid regelen is nou eenmaal lastig…wat kan wel wat kan niet? Elk land heeft hier moeite mee..Het is niet aan de PVV of welke andere partij dan ook om in het EP een cartoon te overhandigen aan de minister…Het was slechts provocatie en laat dat nou net iets zijn waar de Pvv goed in is.

 3. Soms is provocatie goed, in dit geval ook. Het is aan ieder individu om zo iets te doen wat je positie ook is in de samenleving.
  Waar die islamisten goed in zijn, is geld weghalen van ons. Daar kunnen ze weer heel wat stemmen mee kopen, wat kost nou een kilo steenkool. En aan armen heb je overvloed in Turkije. 1 kilo steenkool=1 stem. Vind je het gek dan, dat ze bijna 50% van de stemmen krijgen.

 4. Hasan

  wat de islamisten betreft heb je wel gelijk…maar in de politiek wordt van religie vaak een spelletje gemaakt het gaat nergens over..Jullie zeiden dit en dat, hij deed zus en zo…We moeten niet vergeten dat er tig mensen zijn die gelovig zijn en het is niet netjes om daarmee de spot te drijven..wat bereik je daar nou mee? Transparantie en dialoog oke, maar zo’n cartoon…wat heb je eraan?

 5. pvv stelt NIETS voor,wat een zielepoot die pvv er ik heb het filmpje op een turkse site gezien,barry de clown werd gewoon uitgelachen.

 6. Vatani dun sattin, dignini bugun.. Yarinda istersen anani bi dene.. 😉 & gadammer, inderdaad, op irritatie en haat na bereik je er niks mee.. Nu nog inzien dat jij ook op een weg kruipt waar je uiteindelijk niks mee bereikt.. Hasan is verloren zaak, jij NOG niet (tenzij jij varkensvlees eet).. Weetje, jullie zijn zoiets als pinky and the brain, en dan ben jij pinky.. Of is het andersom?

 7. hasan sen gavurmusun lan je bent een anti turk ben je aleviet of kurd Turkiye Turklerindir bunu biliyorsun. Jij bent een bangerik schijterd hasan dat weet je ook. is cise karisinca kies je kant van nederlanders. mietje dat je bent kari kiliklisin senden adam olmaz dat weet je ook.

 8. Lekschip,

  kim neyi satiyor beaaa…Wie bepaalt wat een verloren zaak is..? Jij lekschip? Het is toch waar wat Hasan zegt: Dat Islamitische gasten/organisaties corrupt zijn geweest? Hoeveel voorbeelden moeten we opnoemen? Er zijn tig onderzoeken naar gedaan.Doe je oogkleppen eens af zeg! Daha halaa vatani sattin sunu sattin bunu sattin…flikker toch op zeg.

  Waarheid

  aaaah ciddimisin? Turkiye Turklerinmi?? Ayy bizde uzaylilarin oldugunu saniyorduk..

 9. gaan jullie nou klachtmail indienen en janken of gaan jullie ervan uit dat er actie word ondernomen? je bent en blijft BUITENLANDER ALLOCHTOON MINDERHEID

 10. Kardesim ben askerligimi coktan yaptim bile..
  Wat nou je blijft buitenlander…in Turkije ben je ook een buitenlander..wat zeur je nou?

 11. Moloz, goed zo je begint je eigen steeds duidelijker te representeren. En eventjes voor de ongelovigen, zelfs een hoer kan in de hemel komen, iemand die zijn geloof verraad niet! Majah, verraad zit in jullie, kijk na het verleden.. Ten tweede, nee hij heeft niet gelijk, al die corrupte instanties bestaan nog steeds! Ik zal je een geheimpje vertellen, de wereld is corrupt! In de staat, kerk, politie, overal waar je kijkt is er corruptie. Het gaat niet om de corruptie die aangepakt word, maar om de ‘hoe’! Ten derde, Turkije is van Turken, en jullie krijgen geen eigen stuk, ongeacht hoe lang en met hoeveel jullie ook zijn in de bergen! Ga ma na afrika, daar hebben ze land zat! Ten vierde, Goed zo bark like à dog.. Ps ik zit nu op de wc, wil je dat ik je familie de groeten doe?

 12. Haha kijk dit is nou jullie fout, je vergelijkt je zelf met anderen, wat je zegt over een ander omschrijft je zelf, dit is nu mijn punt! Inderdaad als jij na Turkije gaat ben jij avrupali, als ik na Turkije ga zeggen ze gurbecci geldi.. Dit ligt niet aan hun, ma aan jou! Ik ken je niet eens ma toch lees ik jou als een open boek! Wil je respect, neem initiatief om iets te ondernemen zodat hetgeen wat je wilt bereiken bereikt word op een manier zoals het in het nu hoort, en niet een manier wat niet gerespecteerd word door de meerderheid.. Met onzin uitkramen op het internet tegen de turken en Turkije is iets waar je maar 1 ding mee bereikt, haat! Ook zoiets, oogkleppen?? Jij moet eens je oogkleppen afdoen, kijk om je heen.. Je steunt de PVV terwijl de meerderheid de PVV afstempeld als een clown.. En haat Turkije terwijl de meerderheid houd van Turkije.. Kerel, hebben ze je vroeger in Turkije misbruikt ofzo? Of heeft leger sexuele expirimenten met je uitgevoerd? Hoe komt het dat jij het niet eens bent met de meerderheid die trouwens wel een gelukkig leven heeft, trots is op zijn land en zijn of haar geloof niet verkoopt voor simpele doeleinden! Dit zegt toch echt iets over jullie mentaliteit..

 13. Lekschip

  1. Wie is er hier ongelovig?
  2.Wie wilt er hier een stuk grond?
  3. Wie steunt hier de Pvv?
  4. Over welke meerderheid heb je het?
  5.Wie haat Turkije?

  kerel ga toch terug naar de basisschool..Je hebt veel te lang met je hoofd in de plee gehangen…totally brainwashed…zo erg dat je niet eens kan lezen wat er in de comments staat. Van welke sekte ben jij?

 14. Haha nogmaals reflecteerd watje zegt je eigen.. 1 is iedereen gelovig? Er staat voor de ongelovigen, JIJ moet toch echt eens beginnen aan begrijpend lezen.. Inburgeringscursus misschien? 2 de PKK wilt een stuk grond, dombo! 3 hasan steunt de PVV met hun provocatie! 4 welke meerderheid wil je weten? 5 kijk in de spiegel en rondom je heen, misschien zie je er wel 1 of meerdere! 5 punten, 5 andwoorden..En dan kom je met iets zieligs als boven de wc hangen en comments lezen.. Kerel wij poepen met onze kont, niet net als jou via onze mond! En betreft de comments, heb je egt niks beters te verzinnen als lees de comments beter en ga na basisschool?? Nogmaals sta je weer aan de kant van de minderheid.. triest.. Hier heb je een botje..

 15. Niet iedereen vertegenwoordigd een sekte.. Heb je toch al eerder gezegd, verwar je eigen niet met een ander.. ( begint saai te worden )
  Zit je trouwens achter een laptop of pc?

 16. 2005-2011 YILLARI ARASINDAKÄ° FÄ°YAT ARTIÅž ORANLARI;

  PEYNÄ°R…. %265
  SALÇA…..%243
  KOYUN ETÄ°…. %233
  YUMURTA…. %93
  TÃœPGAZ…. %88,
  MAZOT…. %78
  EKMEK…. %77
  ELEKTRÄ°K… %65
  ÇAY…. %56

  SÄ°ZCE SAHÄ°DEN ENFLASYON TEK RAKAMLARDA MI?

  ———————————-

  DEVLETÄ°N DIÅž BORCU ….% 207
  KİŞİ BAÅžI KAMU BORCU…. %185
  CARÄ° AÇIK…. %462
  TÃœKETÄ°CÄ° BORCU OLAN AÄ°LE SAYISI…. %838
  ARTTI

  SÄ°ZCE SAHÄ°DEN AKP BAÅžARILI MI?

  ——————————————-

  BORÇ FAİZİNE GİDEN PARA (80 YILDA) 135 MİLYAR TL İKEN
  SADECE SON 8 YILDA 408 MÄ°LYAR TL YE YÃœKSELDÄ°,
  Ä°CRALARDAKÄ° DOSYA SAYISI 9 YILDA 10 MÄ°LYON ADETTEN
  17 MİLYON ADETE ÇIKTI,
  TUTUKLU VE HÜKÜMLÜ SAYISI YİNE 9 YILDA 59.429 KİŞİDEN
  122.404 KİŞİYİ BULDU
  SİZCE SAHİDEN ÜLKE REFAH VE HUZUR İÇİNDE Mİ?
  —————————————————–
  BÃœTÃœN TELEFONLAR DÄ°NLENÄ°RKEN,
  BASILMAMIÅž KÄ°TAPLARDAN,
  YAPILMAMIÅž DARBELERDEN Ä°NSANLAR TUTUKLANIRKEN,
  HERKES BÄ°RBÄ°RÄ°NDEN KORKARKEN,
  DEVLET TERÖRÜ ESTİRİLİRKEN,
  BAŞBAKAN HERKESE HAKARET EDİP, KÜFÜRÜ BASARKEN,
  SÄ°ZCE SAHÄ°DEN ÃœLKEDE “Ä°LERÄ° DEMOKRASÄ° MÄ°” VAR?
  —————————————————————-
  Ä°ÅžTE AKP YALANLARI VE
  GERÇEKLER!

 17. Ach laat die sukkel toch zwetsen.. Bij ons in dorp worden appartementen verkocht voor 50 duizend euro.. Wat bezit jij hier ter waarde van 50 duizend euro?? Die boeren bezitten bijna allemaal een tractor, wat voor auto rijd jij hier? Tjah als je een credit neemt van 20 duizend wat uitbesteed word aan luxe wat je je eigenlijk niet kan veroorloven.. Tjah dan ga je hopen dat de overheid dingen gaat weg geven! Ik wil ook wel een m5! Kan hem gerust kopen, en dan?? Minimaal 100 euro per dag tanken.. Tjah, keuzes… Heel moeilijk!

 18. Neden boyle karikaturler Turkiyede yasak? Cunku milletin icinde ayrimciliga yol aciyor. Basin ozgurlugu ise ayni, bakarsaniz Diyarbakir kazasinda Kurt denilmiyor, Van depreminde Turkiyenin her kosesinden yardimlar yollandi, iste ayrimciliga izin vermezsen sonuc kardeslik olur.

  Jullie hebben vast gehoord wat er is gebeurd tussen Ajax en AZ. Als dat een Marokkaan/Turk was, zouden de kranten komen met: MOSLIM verpest wedstrijd.
  Trouwens wedden dat Hooligan-Wesley een PVV’er is 🙂

  Nederlanders moet zich schamen omdat ze zo’n vertegenwoordiger hebben als: PVV Europarlementariër Barry Madlener.

 19. @Gadamer
  CHP nin nasil devlet yuruttugunu gorduk. (weet je wat hard is? CHP van Turkije is de PVV van Nederland)
  MHP saten Devlet yonetemez.

  Gelip burda hikaye anlatma, AKP simdiye kadar CHPnin pisligini temizledi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here