Zware naschok in oosten Turkije

5
1

Het oosten van Turkije is dinsdag getroffen door een krachtige naschok met een kracht van 5,4 op de schaal van Richter. Dat meldde het Turkse seismologische instituut Kandilli. Het epicentrum van de naschok lag bij Degirmenozu tussen de steden Van en Ercis. Die laatste stad is al zwaar getroffen door de aardbeving van zondag, die een kracht van 7,2 had.

5 REACTIES

  1. @ zo mag je het niet bekijken. Deprem olduda gizli tünellermi yikildi?

    Het zijn gewone mensen die omkopen.

    Terrorisme zorgt voor Stigmatisatie en polarisatie.

    Aardbeving zorgt weer voor verbroedering. Aardbeving is dus toch ergens goed voor ondanks alle leed en verderf.

  2. Wel zeer spijtig dat er een aardbeving nodig is voor “verbroedering”… Soldaten en reddingswerkers helpen niet alleen de “gewone” burgers, maar ook diegenen die een paar dagen geleden nog een aanslag op hun ( de soldaten) hebben gepleegd..How fucked up can it be..?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here