Turks vliegtuig zakt door landingsgestel

14
3

Een Turks passagiersvliegtuig van luchtvaartmaatschappij Sky Airlines is bij de landing op de luchthaven van Antalya door het landingsgestel heen gezakt, waarna een van de motoren over het asfalt sleepte bij de landing. Wonderwel kwam het vliegtuig tot stoppen zonder in brand te vliegen of van de baan te raken.

Geen van de in totaal 156 inzittenden gewond. Het toestel, een Boeing 737 was onderweg vanuit de Duitse stad, Baden Baden naar Antalya. De Turkse luchtvaartmaatschappij wilde geen mededelingen doen over de oorzaak van het incident.

Het vliegverkeer van en naar de Zuid-Turkse stad is niet gehinderd door het incident. het vliegveld wordt ook vanuit Nederland veel aangedaan voor vakantievluchten richting de Turkse Rivièra.

14 REACTIES

 1. @schande
  Ja het is schande dat u zonder één feit bekend is direct een oordeel klaar hebt.
  Maar goed ik ben benieuwd naar uw onderbouwde verhaal over ‘goedkoop en geen kwaliteit’!

 2. het is jammer dat dit soort ongelukken gebeuren,

  Het is al een grote stap voor mensen om een vliegtuig te nemen, alhoewel vliegen wel het meest veilige manier van vervoer is.

  Het overkomt de besten, kijk maar naar Concorde (Frans)

 3. Corendon is niet groot geworden omdat ze zulke dure reizen aanbieden, maar omdat ze het zo goedkoop mogelijk doen en daarbij nul komma nul kwaliteit aanbieden, conclusie Turken willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten

 4. Kijk kwaliteit van service en kwaliteit (APK) van een vliegtuig is wel wat anders. Er zijn minimun eisen aan een vliegtuig. We weten niet wat de oorzaak is geweest. Het kan van alles zijn,

  Maar mocht de reden zitten in het feit dat men door kosten besparing nalatig is geweest en dit leidt tot dood van passagiers, dan moeten ze hard optreden.

  @ik

  ik had het over Concorde en hebt het over Corendon, dat zijn wel twee totaal verschillende luchtvaartmaatschappijen. Concorde bestaat niet meet trouwens.

 5. Ik dacht meer aan Bobby,

  maar grappig dat je erover begint, ik werd vroeger door mijn moeder JR genoemd,

  Zo klonk het in het Turks: ceyar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here