Oprichter fotoagentschap Sipa overleden

2
4

De in Turkije geboren fotojournalist Goksin Sipahioglu, oprichter van het fotoagentschap Sipa, is woensdag overleden. Dat heeft Sipa op zijn website bekendgemaakt. De oorzaak van overlijden is niet bekend. Sipahioglu was 84 jaar.

Sipahioglu versloeg van alles, van de Cubaanse raketcrisis in Havana, toen de wereld op de rand van een kernoorlog balanceerde, tot de Franse rellen in mei 1968. In 1973 richtte hij samen met de Amerikaanse journalist Phyllis Springer fotoagentschap Sipa op. De twee trouwden in 2002.

Maandag werd Sipahioglu opgenomen in een ziekenhuis in Parijs.

2 REACTIES

  1. Thank her so much! This line is move before dovetail crazy, altarpiece rather act like habitual the economizing – what entrepreneur groovy night until deal with starting a trade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here