Haagse PVV wil actie om inburgering Turken

3
2

Wethouder Marnix Norder moet bij minister Donner aandringen op een verplichte inburgering van Turken. Dat stelt de PVV in de Haagse gemeenteraad meldt Stadsomroep Den Haag. De Centrale Raad van Beroep bepaalde eerder deze week dat een verplichte inburgeringscursus in strijd is met een verdrag tussen de Europese Unie en Turkije.

Norder liet daarop weten dat hij hoopt dat de Turken zo’n cursus zelf belangrijk genoeg vinden om toch te doen. De PVV Den Haag noemt de reactie van Norder slap en wil dat de wethouder meer actie onderneemt.

3 REACTIES

  1. als verplichting kan het er alleen maar komen als alle EU landen en Turkije inclusief het eens zouden worden met een herziening van het verdrag…

    lol

  2. bla bla bla….indien de pvv acties in strijd zijn met het associatieverdrag kan hij zo hard schreeuwen als hij wil, veel zal hij niet kunnen bereiken..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here