Zomerserie overlast: straatrace hangjongeren Arnhem

0
15

Iedere nacht is het raak, Nederlandse en Turkse jongeren in dure auto’s komen op de Rijnkade in het centrum van Arnhem bijeen voor illegale straatraces. Sinds de opening van de vernieuwde kade enkele maanden geleden is het dagelijks raak, geluidsoverlast en gevaarlijke situaties zijn het gevolg. Maar het blijft niet alleen bij deze gevaarlijke straatraces, deze races gaan gepaard met drugsoverlast. De politie controleert voor het eerst sinds twee jaar dagelijks op deze illegale activiteiten, maar kan met dit strikte toezicht nog weinig zoden aan de dijk zetten.

In de Zomerserie van TV Programma Eenvandaag een reportage over de overlast op de Rijnkade. Klik hier voor meer info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here