Lebara doneert voor onderwijs aan kinderen

5
6

Telecomoperator Lebara heeft een liefdadigheidscampagne aangekondigd in alle acht markten waarin zij wereldwijd actief is. In verband met het tienjarig bestaan van het bedrijf zal Lebara één miljoen euro doneren als bijdrage aan onderwijsprojecten voor meer dan 100.000 kansarme kinderen in tien landen wereldwijd, waaronder ook Turkije.

Lebara viert in september dit jaar haar tienjarige jubileum, en om deze belangrijke mijlpaal te markeren wil het bedrijf iets terugdoen voor de landen waar klanten van Lebara familie en vrienden hebben. In samenwerking met de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de Verenigde Naties (UNHCR) en de Internationale Federatie van Rode Kruis- en Rode Halve Maanverenigingen (IFRC) gaat Lebara onderwijs en beschermingsmaatregelen bieden aan meer dan 100.000 behoeftige kinderen wereldwijd. Lebara ondersteunt al enkele jaren onderwijsprojecten voor kansarme kinderen in India, Pakistan en Sri Lanka via de Lebara Foundation, een afzonderlijke non-profitorganisatie die in 2005 door Lebara is opgezet.

Over een periode van drie maanden zal Lebara een percentage van de opwaarderingen door klanten in elke markt doneren aan projecten van de UNHCR en de IFRC. Honderd procent van de geworven fondsen gaat naar het onderwijs van behoeftige kinderen in de volgende landen: Colombia, Ghana, India, Marokko, Nigeria, Pakistan, de Filipijnen, Polen, Roemenië en Turkije.

Yoganathan Ratheesan, de CEO van Lebara, vertelt: “We zijn bij Lebara erg trots op wat we in de afgelopen tien jaar hebben bereikt, en zijn elke dag enorm dankbaar voor de kansen die we hebben gekregen. Mijn medeoprichters en ik vonden het passend om dit jubileum te vieren door iets terug te doen voor minderbedeelde kinderen in landen waar we via onze klanten sterke banden mee hebben.

We gaan door met de ondersteuning van andere onderwijsprojecten dicht bij onze wortels in Sri Lanka en India via de Lebara Foundation en zijn ook blij over de samenwerking met zowel de UNHCR als de IFRC bij dit belangrijke jubileumproject.”

5 REACTIES

  1. Lebara is een Joods bedrijf, doch ik steun hen wat betreft hun donaties aan goede doelen in met name Islamitische landen voor de bevordering van onderwijs en bescherming van kansarme jongeren en dit wel onder toezicht van de onderdanen van het desbetreffende land, ministers, leraren, psychologen etc…..

  2. Ay-Yildiz —verwijderd—. Lebara is opgericht door Ratheesan Yoganathan een Tamil uit Sri Lanka… niets Joods bedrijf…
    —verwijderd—.
    (aangepast door admin)

  3. Bedankt voor het attenderen dat het een
    Sri Lankaanse bedrijf is, maar ik was met een aantal dingen tegelijk bezig, waardoor ik per ongeluk “Joods Bedrijf” bij de reactie van dit artikel heb geschreven. Vergissing is menselijk !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here