Turkse soldaten gedood in hinderlaag

23
4

Bij een hinderlaag van Koerdische rebellen in het zuidoosten van Turkije zijn donderdag dertien Turkse militairen om het leven gekomen. Zeven militairen raakten gewond. Dat hebben de Turkse autoriteiten gemeld. Het is de dodelijkste aanval op Turkse militairen in meer dan drie jaar meldt de website nieuws.nl.

De Turkse televisiezender NTV zei donderdag, zonder een bron te noemen, dat tevens ten minste vijf Koerdische rebellen zijn gedood. Ook zijn volgens NTV Turkse helikopters en militairen onderweg naar het gebied. In reactie op de aanval heeft de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan een spoedberaad belegd in de Turkse hoofdstad Ankara met leden van het leger en de inlichtingendiensten.

23 REACTIES

 1. Die Turken in Turkije lachen de Turken in West-Europa uit omdat wij de vuile werk van de landen zouden doen waar we wonen. Nou, wij worden tenminste niet doodgeschoten. Niemand heeft het in deze landen zo slecht als die turken die het leger in moeten. Terwijl ik hier elke jaar op vakantie ga naar plaatsen zoals Ibiza, Miami, Bodurm, zijn zij elkaar aan het doodschieten onder barre omstandigheden. Zelfs in de steden in west-turkij hebben ze eens niet elke dag water elektriciteit. En de wc’s zitten letterlijk in de stront. Wie heeft er nou slecht, zij of wij? Zieligerds, zij verdienen gewoon niet beter.

 2. wat een walgelijke lege reactie ik weet niet of je het weet maar jou ouders hebben wel al het vuile werk gedaan als je al een turk bent,die mensen daar zijn eervoller,trotser,rijker,zuiverder,gelukkiger, stoerder,1 feit mag je weten willem!!!of peter!!of klaas!wij zullen dat prachtige land nooit aan geen enkele vijand overlaten,je hebt te maken met turken niet met libiers of egyptenaren,ga jij maar naar ibiza ik ga wel naar konya,istanbul,bursa,

 3. Lege reactie? Als zij de helft van dat vuile werk die mijn ouders hier hebben gedaan in Turkije hadden, dan hoefden ze elkaar niet dood te schieten. Dat vuile werk waar jij het over hebt is industrie, dat zorgt voor welvaart, wat ze in dat soort landen niet kennen. Immers Industriele Revolutie kennen ze daar niet. Ik heb het niet alleen over mezelf ook over jou. Jou lachen ze daar ook uit. Ik ben keer op keer aangesproken door vreemden die zeiden dat wij het vuile werk doen. Hoezo doe ik het vuile werk, ik ben hoog opgeleid en heb een goed betaalde baan. Het zijn gewoon domme mensen, zij verdienen het niet beter. Trouwens een van die mensen was politie die dat zei, stel eens voor dat hij bij die aanslag is omgekomen. Wie heeft het slecht, hij of ik? Ik zou niet erg vinden als hij erbij zit.

 4. beste hasan,
  jij moest je eigen diep en diep schamen.walgelijk die uitlatingen van jou.totaal geen besef of rationalisme in je denken.jij bent werkelijk de weg kwijt.zulke gasten als jouw moesten ze heropvoeden door het gedachtegoed van kemal pasa.geloof mij: jij bent 100 procent niet hoogopgeleid!! jij bent grote sukkel en een looser. ALS ER STRAKS DE OORLOG UITBREEKT ALS OP DE BALKAN WAAR GAJE DAAN HEEN VERRADER ? DENK DAAR EENS OVER NA………JE VADERLAND IS JE VADERLAND…OF BEN JE EEN PKK BASTAARD.

 5. Jullie kunnen eens niet fatsoenlijk reageren, beneden alle peil. Ik ben rationeel, jullie reageren emotioneel. Ten eerste, moet je onderscheid maken tussen de inwoners en het land. Op het land heb ik ook recht zoals elke staatsburger van Turkije, want mijn voorouders hebben ook gevochten voor het land. De inwoners van Turkije hebben de geemigeerde Turken altijd als objecten beschouwd. Een object die zorgt voor het toestroom van buitenlandse valuta(eerst Duitse Mark etc. en nu Euro) immers Turkse geld is niets waard want kent een torenhoge inflatie! Een handel met het buitenland is dan uitgesloten. Gevolg armoede. Een manier om buitenlandse geld binnen te halen geld zijn de Turken in West-Europa. Op alle niveau’s zien we dit teurg, eerder heb de laagste klasse als voorbeeld gegeven. Nu de hoogste niveau. Onder valse voorwendselen, gesteund door de overheid, is veel geld opgehaald in West-Eurpa. Dit zijn o.a. de Islamitische Holdings zoals Kombassan, goede vrienden van de huidige premier. Met dat geld, alleen in duisland al 5 miljard euro, kan hij veel stemmen kopen. Een stem staat gelijk aan een kilo houtskool. En houtskool kost niks.Bovendien vinden zij niet erg dat de terreur weer oplaait. Ken iemand die heel blij was omdat hij betaalde baan kreeg bij het leger, dankzij die terreur krijgt hij die baan. De uitdukking “De een zijn dood is een ander zijn brood” kennen ze maar al te goed daar. Waarom zou ik dan hun niet als objecten beschouwen? Zij degene, die het leger dienen, dienen mij, want ik heb geld, ik moet van mijn welverdiende vakantie in Bodrum kunnen genieten zonder dat er een bom ontploft. Dit zijn wij, de Europese Turken, wij verdienen dit, zij krijgen ook hun verdiende loon.

 6. hasan je blijft voor ons nederlanders een vuile turk of je graag in ons land woont of niet, jullie moeten allen terug

 7. Je moest je schamen hollandse Arie en ook nederlandse turkse hasan!
  Zulke reacties op een bericht dat 13 DERTIEN soldaten gedood zijn.
  Jonge mensen die geeen toekomst meer hebben, kind van een vader en moeder.. zoveel verdriet.
  Ik schaam me plaatstvervangend voor deze reacties.

 8. Arie, jij bent gewoon een gefrustreerde laagopgeleide Turk, die geen stukje tekst kan schrijven en zo met schelden je frustratie op mijn bericht kwijt wil. En ja ik blijf een Turk, maar geen vieze, die zijn er genoeg in Turkije.

 9. dank je marry!!ik hoop dat hasan ook oooit op een dag zo een goed meedenkende hollander kan worden,want een turk is ie niet.want een turk reageert nooit zo vuil en schaamteloos over dode mensen!ik voel me echt een turk in mijn hart,en houd veel van amsterdam omdat ik hier ben opgegroeid en ben op het punt om het in turkije te gaan proberen,maar zelfs ik vind het heel erg als er pkk strijders doodgaan omwille van de internationale,zionistische belangen,hahhahhhhhhhhaa ik vind arie zijn reactie echt cool,lekker voor je hasan echt lekkkkerrrrrr,its better to lose a lover than love a loser,turken houden niet van losers,hasan je ligt eruit daaaaaggggggg

 10. Beste Hasan,

  aan jouw teksten kunnen we afleiden dat jij nogmaals helemaal de weg kwijt bent. jij snapt het nog steeds niet en je zult het ook nooit begrijpen. jij bent helemaal doordrongen door materialisme! niet alles op deze wereld bestaat uit kapitalisme en materialisme. jou gedachtegoed bestaat alleen hieruit. jou moederland TURKIJE (als je tenminste een Turk voelt en bent) heeft zoveel eeuwen meegemaakt. 600+ eeuwen hebben de Turken over diverse continenten de lakens uitgedeeld. EN NU KIJK JIJ MET EEN MINACHTING NAAR DE MENSEN DAAR!
  wat bezielt jou om dit te zeggen over deze pure mensen?
  als jij eens wist dat 99.9% van de Turken vredelievende, vredevolle mensen zijn die elke toerist origineel en eerlijk helpt. nu in Nederland komen hele slechte tijden aan en Islamieten met de nek aangekeken. er zal misschien een tijd aankomen dat zulke gasten als jou een keuze moeten maken: wie ben je? ben je trots op je afkomst? voel je je Turk? of voel je je geen Turk, ben je een kaaskop?
  in de ogen van de Nederlandse medelanders zul jij ten alle tijden een buitenlander zijn en blijven. DUS DENK DIEP NA OVER JE VADERLAND EN HEB RESPECT VOOR DE MENSEN.

 11. Kapitalisme? Dat doet me denken aan een van jullie leiders die nou onder grond ligt en verooordeeld is voor het verduisteren van miljarden, Erdogan heet hij geloof ik. Hij zij ook altijd dat kapitalisme grootste gevaar was voor de wereldvrede, vergetend dat hij zelf de grootste kapitalist van de wereld was!! En ja ik kom uit Turkije en ben Turk maar wil niet geassocieerd worden met jullie en jullie leiders en de huidige leider, de leerling van Erdogan, heeft ook miljarden opgehaald in West-Europa, te denken aan Kombassan etc., zo zijn jullie! Schaamteloos (On)eervol.

 12. hasan wij zijn een trotse turk we zijn trots op ons land en geloof. jij bent pic kopek sikerim seni len cok salak gibi konusma.

 13. Dat dit soort reacties geplaatst mogen worden is mij een groot raadsel.
  Je hoeft het niet met iemand eens te zijn om toch fatsoenlijk te blijven?

 14. hhhhhhhaaahhahahaahahhahahahhahahahahahahahhahah ik hou van turken,ik ben trots op jullie,sizleri seviyooooooooooooooorrrruuuuuuuuuuum

 15. Amini siktigim pic ne konusuyon lan serefsiz. senin annen temizlikcidir gotlek. sen askerligini bile yapmamis gotunden sikilmis serefsizsin. senin belani sikerim serefsiz ne konusuyon senin babandir hirsiz.

 16. Kunnen jullie normaal reageren? Ik heb veel van jullie gekend, eerst van alles roepen over de pkk, zodra er een pkk-sympatisant aan jullie tafel zit, dan draaien jullie bij, ja maar koerden hebben gelijk, zo zijn jullie, laf! Ik durf nog tegen een pkk’er te zeggen dat ze terroristen zijn, jullie niet.

 17. Hasan

  wat loop je hier nou te blaffen? Jouw soort is te vinden in de bergen..Ä°k zou zeggen sluit je aan, misschien is je geblaf dan te horen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here