Twijfels over doodsoorzaak Turkse arrestant

5
6

Een paar honderd familieleden en vrienden van Ihsan Gürz, de 22 jarige Heemskerker die zaterdagnacht na zijn arrestatie overleed, hebben een demonstratieve tocht gehouden maar het politiebureau. Het ging er vreedzaam aan toe voor de deur van het bureau aan de Laan der Nederlanden. Er werd geklapt. Het was een een emotionele bijeenkomst.

Het lichaam van de overledene was eerder op de dag door justitie vrijgegeven. Hij wordt begraven in Turkije. Bij zijn vrienden zijn grote twijfels over de doodsoorzaak. Zij spreken van grove nalatigheid van de politie.

5 REACTIES

  1. waar gaat NEDERLAND heen??
    alles komt door medya cda en pvv
    buitenladers! uitkering!islam dat islam dit! en ja uiteindelijk dit hebben we!!CDA MOET ECHT BLIJ ZIJN…ZE HEBBEN TUSSEN MENSEN HAAT VEROORZAKT!

  2. misschien is het Turkse nieuws weer veels te vroeg met conclusies trekken…Er zijn nu al tig voorbeelden van meteen roepen (racistische brand in duitsland – wat blijkt, hetw as eerwraak. Piloten waren geweldig, wat blijkt, dat klopt ook niet helemaal…Turkse nieuws is in zijn algemeenheid wat De telegraaf hier ook wel eens doet. Tendentieus, stemmingmakerij en populistisch!

  3. Klopt Hatice….Turken zijn dol op conspiracy theories en trekken graag a la minute conclusies…Fout fout fout want stemmingmakerij brengt nooit iets goeds….Het is wel van belang dat er goed en op een zo n objectief mogelijke manier onderzoek verricht wordt en dat men niet zoals de Ä°sraeliers partijdig te werk gaat.

  4. Ja Hatice je lult alleen maar . Piloten moesten zeker opstaan en naar beneden kijken ipv een waarschuwing vanuit vluvhthaven visueel of dmv radar.
    En gadamer a la minute conclusies zijn beter dan silent for ever censuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here