Hiddink blijft bondscoach van Turkije

0
4

Guus Hiddink zal het Turkse elftal ook tijdens de EK-kwalificatiewedstrijden in september tegen Kazachstan en Oostenrijk leiden. Dat zegt Cees van Nieuwenhuizen, de zaakwaarnemer van de Achterhoeker. Hiddink wordt in de Engelse media onophoudelijk in verband gebracht met Chelsea, dat een opvolger zoekt voor de vorige maand ontslagen Carlo Ancelotti. Zijn contract bij de Turkse voetbalbond loopt echter door tot medio 2012.

“Guus gaat morgen op vakantie en ik kan met absolute zekerheid zeggen dat hij Turkije zal leiden in de wedstrijden tegen Kazachstan en Oostenrijk”, meldt Van Nieuwenhuizen in The Guardian. Hiddink bleef vrijdagavond na de 1-1 remise tegen België vaag over zijn toekomst. “Formeel kan ik zeggen dat ik nog een contract tot medio 2012 heb.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here