‘Turkse vrouw uit Uden tijdens bellen vermoord’

1
12

De 25-jarige vrouw uit Uden die zondagnacht dood werd gevonden, zou tijdens een telefoongesprek om het leven zijn gebracht. Dat melden Turkse media schrijft Omroep Brabant. De vrouw, Bahar Bucakli, zou zijn geschrokken van herrie in haar huis. In reactie daarop zou ze haar schoonzus hebben gebeld en tijdens dat gesprek vermoord zijn. De herrie zou zijn veroorzaakt door de man die nu vastzit.

De vrouw werd zondagnacht om drie uur in haar woning gevonden. Even daarvoor was ze om het leven gebracht. Een uur later werd een dertigjarige verdachte van Turkse afkomst uit Uden opgepakt. Het is haar man met wie ze in een scheiding ligt. De verdachte blijft minimaal twee weken in voorarrest. Dat heeft de rechter-commisaris woensdag bepaald. Hij wordt beschuldigd van moord of doodslag.

Voor het slachtoffer wordt donderdagmiddag een afscheidsbijeenkomst gehouden. Voor haar huis aan de Schoutenhoek hebben mensen de afgelopen dagen bloemen neergelegd. De bijeenkomst is donderdag in een Turkse moskee aan de Sint Annastraat en begint om twaalf uur. Daarna wordt het lichaam van de vrouw overgevlogen naar Turkije, waar ze wordt begraven.

Lees verder op de site van Omroep Brabant.

1 REACTIE

  1. Dan hoop je in een ander land gelukkig te worden en ben je misschien door je familie in Turkije ‘uitgezocht’ om te trouwen met een man in Nederland.
    Het zou zomaar kunnen en dan ben je helemaal niet gelukkig en je wilt scheiden en dan word je vermoord….
    Nu krijgt de familie in Turkije hun dochter weer terug om te begraven.. niet voor te stellen toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here