Win kaarten voor ‘Bollywood – The Show’

0
14

Bollywood films zijn al decennia lang populair in diverse gemeenschappen. De films met zang en dans uit India worden zelfs in het Duits en Turks nagesynchroniseerd. Komende maand is ‘Bollywood – The Show’ te zien in Nederland. Lokum.NL mag 3*2 kaartjes weggeven voor de show van 10 februari in de Stadsschouwburg te Utrecht. Lees hieronder hoe jij deze kaartjes kunt winnen.

Bollywood – The Show
Een grote bezetting van 40 zangers, dansers en acteurs uit filmstad Bombay blikt terug op tachtig jaar Indiase filmgeschiedenis. Met prachtige beelden, choreografieën en soundtracks wordt moeiteloos geschakeld van het traditionele India naar de glitterkitsch van de moderne filmwereld. Dit is een show voor de hele familie!

Adembenemende dansscènes
Centraal in deze musical staat een van de grootste filmdynastieën van India: de familie Merchant. De jongste telg van deze beroemde familie is de choreografe Vaibhavi Merchant (bekend van de blockbuster Fanaa). Zij is verantwoordelijk voor de adembenemende dansscènes in de voorstelling.

Win kaarten
Wil jij gratis met een vriend of vriendin naar deze show, doe dan mee aan deze actie. Stuur een mail naar info@lokum.nl waarin je aangeeft waarom jij graag naar deze voorstelling zou willen gaan. Vermeld daarin ook je mobiele nummer. De leukste en/of creatieve formuleringen worden door ons beloond. Reageren kan tot en met maandag 7 februari 2011. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar en woonachtig in Nederland zijn. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Medewerkers van Lokum.NL zijn uitgesloten van deelname.

Kijk voor meer informatie ook op www.stadsschouwburg-utrecht.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here