Demy de Zeeuw wel of niet naar Turkije?

0
22

Demy de Zeeuw lijkt net voor het sluiten van de transfermarkt een verrassende overstap naar Fenerbahçe te gaan maken. De Turkse topclub zou acht miljoen euro betalen aan Ajax om de international over te nemen meldt PowNed. Hoewel beide clubs het nieuws nog niet bevestigd hebben, melden enkele Turkse media al dat er een akkoord is.

Ajax, Fenerbahçe en de zaakwaarnemer van Demy de Zeeuw hebben een eventuele transfer van de middenvelder van tafel geveegd. Diverse Turkse media brachten naar buiten dat Fenerbahçe ongeveer acht miljoen euro over had voor de Oranje-international. ‘Voorlopig blijft De Zeeuw in een Ajax-shirt spelen,’ aldus de zaakwaarnemer van de speler. ‘Er speelt pas wat als het op de clubsite staat,’ meldt de Fenerbahçe-woordvoerder en ook de woordvoerder van Ajax ontkracht het bericht.

De 27-jarige De Zeeuw speelt sinds 2009 voor Ajax.

UPDATE: Ajax blokkeert Turkse last minute-transfer De Zeeuw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here