Theater Tournee Üstün Dökmen

0
1

Ãœstün Dökmen is wellicht het beste te vergelijken met de eveneens veelzijdige en maatschappelijk geëngageerde cabaretier Freek de Jonge. Hij heeft jarenlang diverse educatieve, cabareteske programma’s gepresenteerd op diverse Turkse TV-zenders maar richt zich tegenwoordig vooral op het cabareteske tv-programma Kücük Seyler (Kleine dingen).

In februari 2011 start een theater Tournee. Küçük Seyler is een programma met improvisaties en cabareteske acts over man/vrouw relaties, de rolverdeling binnen het gezin, het generatieconflict, tradities en vooroordelen. Waar Dökmen ook komt, de lachspiegel die hij zijn publiek voorhoudt zal herkenning oproepen bij jong en oud, hoog- en laagopgeleid, vrouw en man.

Let op: Turks gesproken, geen boventiteling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here