Ruzie trainers om functie bij Galatasaray

0
1

Frank Rijkaard en Johan Neeskens praten niet meer met elkaar. Volgens Turkse media, waaronder de grote krant Hürriyet, is Rijkaard woedend dat zijn trouwe assistent van de voorbije jaren achter zijn rug om is benaderd voor de rol van hoofdtrainer van Galatasaray. Dat gebeurde vlak voor het ontslag van het duo bij de Turkse topclub op 20 oktober schrijft het Algemeen Dagblad.

Turkse media publiceerden zaterdag over de actie van Galatasaray-voorzitter Adnan Polat die Neeskens aanbood Rijkaard te vervangen als trainer. Neeskens zou dat bod hebben geaccepteerd, totdat Rijkaard enkele dagen later hoorde van de voor hem pijnlijke besprekingen. Daarop trok Rijkaard zijn conclusies en stapte, zogenaamd in goed overleg, op.

Lees verder in het Algemeen Dagblad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here