Heusdenaar wint fotowedstrijd over Istanbul

1
6

De 22-jarige Beytullah Cengiz uit Heusden won onlangs de fotowedstrijd ‘Ik luister naar Istanbul’ over de stad aan de Bosporus. De opdracht was om een beeld van Istanbul weer te geven met creativiteit en luistervaardigheid als uitgangspunt. De resultaten van deze fotowedstrijd zijn te zien tijdens de derde editie van Istanbul Ekspres (van 2 tot 10 december) in Gent.

Cengiz, student ICT aan de Katholieke Hogeschool Limburg, werd verkozen uit 120 deelnemers. De prijs kwam als een echte verassing voor hem. “Ik heb dit te danken aan mijn leraar Hasan Bayram van Fotoclub Studio East die mij aanraadde om deel te nemen aan de wedstrijd. Zonder hem had ik waarschijnlijk zelfs niet meegedaan.”

Lees verder op StampMedia.

1 REACTIE

  1. Most I can state is, I don’t know what to comment! Except needless to say, for the superb suggestions which are shared with this blog. I’ll believe of a thousand fun approaches to read the posts on this internet site. I do believe I will lastly take a step with your suggestions on areas I could never have been able to manage alone. You are so careful to permit me to be one of those to benefit from your useful information. Please recognize how much I’m thankful.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here