Politie arresteert fakkelgooiers ArenA

0
4

De politie heeft woensdagavond in Amsterdam tijdens de oefeninterland tussen het Nederlands elftal en Turkije zes mensen aangehouden die met brandende fakkels zouden hebben gegooid. Dat heeft een woordvoerder van de politie donderdag bekendgemaakt. Hij wilde niet zeggen voor welk team de aangehouden supporters waren.

Verder werden twee mensen aangehouden voor belediging en een voor openlijke geweldpleging.

Tijdens de wedstrijd in de Amsterdam ArenA gooiden voetbalsupporters meerdere malen met brandende fakkels. Die kwamen in andere supportersvakken terecht en ook op het voetbalveld. Daarom legde de scheidsrechter de wedstrijd tijdelijk stil.

Gemiddeld 2,1 miljoen tv-kijkers zagen hoe het Nederlands elftal woensdagavond de oefenwedstrijd tegen Turkije won. Daarmee was de voetbalmatch het best bekeken programma van de dag. Dat blijkt uit cijfers die de Stichting KijkOnderzoek donderdag heeft gepubliceerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here