Nederland-Turkije ook live in HD

2
4

De oefeninterland Nederland – Turkije is aankomende woensdag live te zien bij SBS 6. In volle scherpte want de wedstrijd wordt in HD-kwaliteit uitgezonden. Bondscoach Bert van Marwijk houdt zich meer bezig met tegenstander Turkije, want Nederland heeft nog nooit gewonnen van een land dat onder leiding stond van Guus Hiddink.

Met deze wetenschap reist Harry Vermeegen af naar Istanbul om de Turkse bondscoach het vuur aan de schenen te leggen. Hoe dit uitpakt, is dinsdagavond te zien in een nieuwe aflevering van Harry van Oranje.

Turkije treedt woensdag in Amsterdam aan tegen Nederland. In de 23-koppige selectie ontbreken Emre Belözoglu en Arda Turan, die beiden door blessures de vriendschappelijke wedstrijd missen. Slechts drie internationals spelen buiten Turkije, en dan in het bijzonder Duitsland.
SELECTIE TURKIJE

Doel: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Onur Recep Kivrak (Trabzonspor), Ufuk Ceylan (Galatasaray)

Defensie : Gokhan Gonul (Fenerbahçe), Sabri Sarioglu (Galatasaray), Servet Cetin (Galatasaray), Serdar Kesimal (Kayserispor), Ibrahim Ozturk (Bursaspor), Ersan Adem Gulum (Besiktas), Ismail Koybasi (Besiktas), Gokhan Suzen (Istanbul BB).

Middenveld:Hamit Altintop (Bayern München, Dui), Yekta Kurtulus (Kasimpasa), Selcuk Inan (Trabzonspor), Yigit Incedemir (Manisaspor), Orhan Gulle (Gaziantepspor), Nuri Sahin (Borussia Dortmund, Dui), Mehmet Ekici (1. FC Nürnberg, Dui), Ibrahim Akin (Istanbul BB), Engin Baytar (Trabzonspor)

Aanval: Batuhan Karadeniz (Eskisehirspor), Burak Yilmaz (Trabzonspor), Umut Bulut (Trabzonspor), Kazim Kazim (Fenerbahçe)

* Harry van Oranje
Dinsdag 16 november 23.20 uur bij SBS 6

* SBS 6 Sport: Oefeninterland: Nederland – Turkije
Woensdag 17 november 19.55 uur LIVE bij SBS 6

2 REACTIES

  1. Nederland – Turkije was enorm saaie wedstrijd. Zat naast een stel idioten van de Nederlandse Energie Maatschappij in Sinterklaaspakken. 200 man leek het wel. Was een beetje het meest spannende aan de wedstrijd.

  2. ik vond die zogenaamd macho en stoere straattuig die onder het mom van nationalisme en vaderlandsliefde met vuurwerk en fakkels naar NL spelers en keeper gooide anders wel erg interessant en spannend. spel kon zelfs stilgelegd worden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here